schrijverij mooi mensschrijverij mooi mens

Hart op weg

Een persoonlijk verhaal over hooggevoeligheid en (zelf)liefde in uitdagende tijden

Hart op weg is het openhartige debuut van Sjoukje Pattipeiluhu-Blokhuis. Zij schrijft vanuit haar eigen levenservaring over hooggevoeligheid in combinatie met verschillende uitdagende periodes in haar leven. Zo heeft zij hevig gestotterd, onderging fertiliteitstrajecten, kwam in een burn-out, verloor een kind tijdens de zwangerschap, maakte een brand mee en was een jaar nagenoeg invalide. Om hieruit te komen moest zij een puzzel leggen waarin zowel lichaam, ziel én geest aandacht kregen. Zo ontdekte zij verborgen schatten. Het terugvinden van zelfliefde bleek de belangrijkste factor.

Als lezer biedt dit boek een kans tot herkenning, wat kan bijdragen aan meer begrip en liefde in jezelf. Erachter komen dat je niet alleen staat, raar of anders bent dan anderen. Uiteindelijk maken veel mensen vanbinnen dezelfde dingen mee, alleen denken we vaak dat we de enige zijn.

'De enorme veerkracht die ze ons en alle anderen in haar directe omgeving heeft laten zien is bewonderenswaardig. Dit boek neemt je mee in dit leerproces en kan een hulp zijn voor iedereen die met tegenslagen te maken krijgt.'

Annemarie Uijen en Tim olde Hartman, huisartsen in Nijmegen-Noord

Sjoukje Pattipeiluhu-Blokhuis (1980) is psychologe en heeft een eigen praktijk voor hooggevoeligheid in Nijmegen: Hart op weg.

© 2021: Hart op weg
© 2021: Sjoukje Pattipeiluhu-Blokhuis - www.hartopweg.info Uitgever: www.schrijverijmooimens.nl
ISBN: 978-94-90352-53-0
NUR: 770
Prijs: € 19,95 

eerste hoofdstuk
bestellen


 
de huiskamer kookt