Over ons

Renate Diks (1965) schrijft en publiceert sinds 1998. Coen Hoogveld (1954) heeft journalistiek gestudeerd en is grafisch ontwerper. In 2007 begonnen wij Schrijverij Mooi Mens.

Wij maken boeken in opdracht. Onze schrijvers hebben veel inspraak, ze investeren zelf en verdienen 40% van de omzet bij eigen verkoop. Van de verkoop via (internet)boekwinkels en onze webshop krijgen schrijvers de standaard 10% auteursvergoeding. Uw boek komt op onze website en wordt aangeboden bij de NBD, zodat bibliotheken het aan kunnen schaffen. De Koninklijke Bibliotheek krijgt een exemplaar, zodat uw boek in het Nederlands archief ligt.

Interesse in publiceren? Goede promotie, daar zorgen wij voor. Een dosis lef en geluk heeft u nodig om op te vallen in de boekenberg. Zorg dat uw manuscript origineel is, zonder taalfouten. Laat het anderen lezen, voordat u het naar ons of een andere uitgever stuurt. Het moment dat de schrijver voor het eerst zijn of haar boek in handen krijgt blijft bijzonder. Van A tot Z begeleiden wij dit proces. Onze oplages beginnen bij 500 exemplaren. Manuscripten kunnen per e-mail worden aangeboden.